Un tânăr din Marginea a fost testat pozitiv la benzodiazepine, în timp ce se afla la volan

AcasăEvenimentUn tânăr din Marginea a fost testat pozitiv la benzodiazepine, în timp...

Un tânăr de 21 de ani, din Marginea, a fost testat pozitiv la benzodiazepine, în timp ce se afla la volan.

Marți noapte, în jurul orei 23.40, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, aflându-se exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți, au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe direcția dinspre municipiul Rădăuți către comuna Marginea.

La volanul vehiculului respectiv, a fost legitimat conducătorul auto în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în satul Marginea.

Șoferul a fost testat cu etilometrul din dotarea Serviciului Rutier Suceava, iar rezultatul a fost negativ.

În continuare, tânărul a fost testat cu aparatul Drager DrugTest din dotarea Serviciului Rutier Suceava, acesta indicând rezultat pozitiv la Benzodiazepines (benzodiazepine).

Având în vedere rezultatul indicat de aparatul DrugTest, șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe psihoactive” .

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite