Un tânăr din Moldovița a urcat beat la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe terasa unui local, unde a acroșat doi bărbați

AcasăEvenimentUn tânăr din Moldovița a urcat beat la volan, a pierdut controlul...

Un tânăr din Moldovița a urcat beat la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe terasa unui local, unde a acroșat doi bărbați. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 31 octombrie polițiștii au continuat cercetările privind un eveniment rutier din data de 29 octombrie, de pe raza comunei Moldovița.
S-a stabilit că la data de 29 octombrie, în jurul orei 16.00, un bărbat de 27 ani, din com. Moldovița, a condus autoturismul pe D.J. 176, pe raza localității Moldovița, iar la intersecția cu D.C. Demăcușa, nu a adaptat viteza la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers pentru a pătrunde pe D.C. Demacușa, moment în care a pătruns pe terasa unui local public, situat pe partea dreaptă a sensului de mers.


Pe terasa localului se aflau doi bărbați de 60 ani și respectiv, de 72 ani, ambii din comuna Moldovița, care au fost acroșați ușor și accidentați ca urmare a evenimentului rutier.


În urma evenimentului, șoferul de 27 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat de polițiști ca urmare a măsurilor dispuse pe D.C. Demăcușa, la aproximativ un kilometru față de locul producerii accidentului.


Conducătorul auto a fost testat cu etilometru din dotare, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool în aerul expirat. Totodată, s-a procedat și la testarea cu aparatul drugtestul, rezultatul fiind negativ la toate substanțele.


S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


La 31 octombrie, în urma completării și adiministrării materialului probator, polițiștii au dispus luarea măsurii de reținere fața de șoferul de 27 ani, din com. Moldovița, acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite