Un tânăr din Șerbăuți a condus fără permis, a fugit de polițiști și a abandonat mașina

AcasăEvenimentUn tânăr din Șerbăuți a condus fără permis, a fugit de polițiști...

Un tânăr din Șerbăuți a condus fără permis, a fugit de polițiști și a abandonat mașina.

Patrula de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava, în timp ce acționa în cadrul acțiuni organizate cu privire la respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, cu autospeciala de poliție, pe DJ 209D, în localitatea Călinești Enache, a efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului marca VW Golf 3, care circula din direcția Măriței – Șerbăuți și care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 95 km/h. în localitate.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, după care a mărit viteza și plecat de la fața locului, abandonând autoturismul după aproximativ 500 de metri.

În urma măsurilor informative operative desfășurate în zonă a fost identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbăuți.

Polițiștii au procedat la verificarea tânărului în baza de date națională a poliției privind evidența permiselor de conducere auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicul.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pentru încălcarea regimului legal de viteză tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 lei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite