Un tânăr din Straja s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat pentru abateri la regimul rutier

AcasăEvenimentUn tânăr din Straja s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat...

Un tânăr din Straja s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. Mai mult, el se afla la o mașină fără RCA și ITP expirat.

Marți, în jurul orei 13.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Straja.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier .

De asemenea poliţiştii au stabilit că inspecţia tehnică periodică şi poliţa RCA nu sunt valabile, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară a fost reținut atât certificatul de înmatriculare cât și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite