Un tânăr din Vicovu de Sus a fost găsit înecat în albia râului Suceava

AcasăEvenimentUn tânăr din Vicovu de Sus a fost găsit înecat în albia...

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost găsit înecat în albia râului Suceava.

Acesta a fost găsit fără suflare, marți dimineață, în albia râului Suceava, în zona Laura a orașului Vicovu de Sus. Lângă trupul tânărului a fost găsit un atelaj hipo ce prezenta urme de distrugere, mai multe utilaje care sunt folosite la activități agricole, și o cabalină care era înhămată la atelajul hipo.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care a extras atât cadavrul identificat, cât și cabalina din râul Suceava pe malul drept al acestuia.

De asemenea la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, care a constatat decesul tânărului de 28 de ani.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese faptul că în cursul zilei luni, în jurul orei 12.00, tânărul a plecat de la domiciliu, luându-și atelajul hipo la care era înhămată o cabalină, cu scopul de a executa unele activități agricole la diferite persoane.

Din cauza faptului că acesta nu a revenit la domiciliu, membrii familiei au procedat la căutarea acestuia, însă nu l-au identificat, continuând căutările în dimineața zilei de marți.

În jurul orei 09.30, trupul neînsuflețit al tânărului a fost identificat de către tatăl său.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalul Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite