Un tânăr fără permis a vrut să-și vândă mașina imediat după ce a provocat o tamponare

La volan fără permis, un tânăr a provocat o tamponare și a fugit. Ulterior, acesta a încercat să-și vândă mașina implicată în evenimentul rutier.

În noaptea de luni spre marți, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a depistat in trafic autoturismul BMW, care era dat în atenție că ar fi fost implicat într-o tamponare pe strada Alunului din municipiul Suceava, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere.

După circa două ore de la producerea evenimentului rutier, s-a reușit depistarea în trafic a autoturismului respectiv. S-a procedat la oprirea autoturismului, la volan fiind identificat un tânăr de 23 ani. Pe scaunul din dreapta-față, a fost legitimat un tânăr de 20 ani, din municipiul Suceava, proprietarul autoturismului marca BMW.

Citește și: https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/soferita-urmarita-in-trafic-pe-strazile-din-suceava-a-ramas-fara-permis-pentru-570-de-zile-si-a-fost-amendata-cu-7-100-de-lei/59358/

Fiind întrebat cu privire la avariile autoturismului, proprietarul acestuia a recunoscut faptul că a condus mașina pe strada Alunului, iar în jurul orei 23.40, a acrosat un autoturism parcat motiv pentru care s-a speriat și a părăsit locul evenimentului, ulterior încercând să vândă autoturismul tânărului de 23 de ani.

Cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Tânărul de 20 de ani a declarat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, fapt rezultat și din verificările în bazele specifice ale Poliției Române.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: