Un tânăr și-a pierdut viața în urma coliziunii dintre un autoturism şi un tir, la ieșire din Câmpulung Moldovenesc FOTO

AcasăLocaleCâmpulungUn tânăr și-a pierdut viața în urma coliziunii dintre un autoturism şi...

Coliziune violentă între un autoturism și un tir, la ieșire din municipiul Câmpulung Moldovenesc, sâmbătă dimineață. În urma impactului, un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața.

Potivit⁩ Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 17 Suceava-Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieșire din municipiul Câmpulung Moldovenesc, într-o curbă, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autotren.

În urma impactului, șoferul autoturismului (un tânar de 26 de ani) a rămas încarcerat, cu răni grave.

Victima încarcerată a fost extrasă. Aceasta se afla în stare de inconștiență și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat și s-a declarat decesul aceatuia.

La față locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Update:

Tânărul de 26 de ani din localitatea Vama, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare dinspre municipiul Vatra Dornei spre municipiul Suceava, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă.

Ansamblul de vehicule circula pe DN17 dinspre loc. Vama către mun. Vatra Dornei și era condus de către un bărbat din mun. Sighetul Marmației, jud. Maramureș, acesta fiind testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în parapetul tip lisă de pe partea dreaptă a direcției de deplasare Câmpulung Moldovenesc-Vama, rezultând decesul conducătorului auto de 26 ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite