duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment Urmărire în trafic după un șofer băut. Pentru a scăpa a lovit autospeciala poliției

Urmărire în trafic după un șofer băut. Pentru a scăpa a lovit autospeciala poliției

Urmărire în trafic după un șofer băut. Pentru a scăpa a lovit autospeciala poliției.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată, miercuri seară, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, către satul Cornu Luncii, urmează să ajungă un autoturism marca Audi al cărui șofer ar fi beat la volan.

La fața locului a fost dirijată o patrula de poliție din cadrul S.P.R. 7 Mălini, care în zona stației peco „Rompetrol” din localitatea Mălini, a depistat în trafic autoturismul marca Audi, care se deplasa spre Mălini.

Echipajul de poliție a depășit autoturismul în cauză, efectuându-i semnale acustice și luminoase pentru a opri. Autoturismul a oprit, apoi conducătorul auto a plecat în trombă spre localitatea Mălini.

Patrula s-a angajat în urmărirea autoturismului iar la aproximativ 50 m de podul de peste pârâul Suha Mare, acesta a oprit brusc, șoferul a dat în marșarier, încercând să scape moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala marca Dacia Logan, care se afla în spatele său.

A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 64 de ani, din municipiul Fălticeni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea agentul de poliție, care conducea autospeciala de poliție, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri