duminică, ianuarie 16, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUrmărire în trafic la Dumbrăveni. Un tânăr fără permis a fugit de...

Urmărire în trafic la Dumbrăveni. Un tânăr fără permis a fugit de polițiști

- Advertisement -

Urmărire în trafic la Dumbrăveni. Un tânăr fără permis a fugit de polițiști.

Marți dimineață, lucrătorii Poliţiei oraşului Salcea, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe raza comunei Dumbrăveni, au observat în trafic autoturismul marca Opel, care se deplasa pe DN 29, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Botoşani către municipiul Suceava.

Având în vedere informaţiile deţinute la nivelul subunităţii de poliţie, cu privire la faptul că, tânărul de la volan nu deţine permis de conducere s-a pornit în urmărirea acestuia, cu scopul opririi.

În momentul în care conducătorul autoturismului a observat echipajul de poliţie plecând de pe loc, a încercat să se sustragă controlului, a mărit viteza de deplasare, iar în dreptul Oficiului Poştal din centrul localităţii Dumbrăveni, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce separă sensurile de mers, pe trecerea de pietoni semnalizată/marcată regulamentar şi în zona de acţiune a indicatorului „depăşire interzisă”.

S-a continuat urmărirea acestuia, moment în care în care la intersecţia dintre DN 29 cu D.J. 208 B, conducătorul autoturismului a efectuat un viraj la dreapta pe un drum comunal clasificat, a oprit brusc pe partea dreaptă, a coborât de la volanul vehiculului (lăsând motorul pornit), încercând să-şi piardă urma.

S-a procedat la urmărirea acestuia pedestru, pe o distanţă de câţiva metri, fiind prins şi imobilizat.

Conducătorul autoturismului a fost condus la autospeciala de poliţie, fiind identificat un tânăr în vârstă de 24 ani, cu domiciliul în comuna Ciprian Porumbescu.

S-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date a Poliției Române ocazie cu care s-a constatat faptul că, cel în cauză nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: