spot_img

Urmărire în trafic la Straja terminată în albia unui pârâu FOTO

AcasăEvenimentUrmărire în trafic la Straja terminată în albia unui pârâu FOTO

Pentru reţinerea şoferului poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare și au tras șase focuri de avertisment în planvertical, însă acesta a reuşit să fugă în vegetaţia din zonă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor P.F. Brodina şi Vicovu de Sus au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Luni, în jurul orei 10.30, oamenii legii au depistat în trafic, pe raza localității Straja, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea autoturismului, însă șoferul a continuat deplasarea în viteză.

Imediat, oamenii legii au trecut la urmărirea autoturismului, însă după trei kilometri, pe raza localităţii Vicovu de Sus, şoferul a rămas împotmolit cu maşina  în apa unui pârâu. Pentru reţinerea şoferului poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare și au tras șase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă acesta a reuşit să fugă în vegetaţia din zonă. 

În mașina abandonată au fost descoperite 12.050 pachete cu țigări, de proveniență Belarus şi Duty Free, în valoare de 140.985 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională – în valoare de 10.000 lei – a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img