duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUrmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist de țigări. O autospecială a...

Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist de țigări. O autospecială a poliției de frontieră a fost avariată VIDEO

- Advertisement -

Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist de țigări. O autospecială a poliției de frontieră a fost avariată.

Un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, aflat în misiune de supraveghere a frontierei de stat în zona de responsabilitate, pe direcția localității Falcău, a observat un autoturism de teren, fără plăcuțe de înmatriculare, care se deplasa în mare viteză pe un drum forestier, dinspre frontiera de stat spre interiorul localităţii.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru oprirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase, însă șoferul nu a oprit, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea mașinii.

Pe timpul urmăririi, autoturismul de teren a oprit în fața unei bariere, a efectuat o manevra de mers cu spatele, acroşând uşor autospeciala poliţiei de frontieră, după care a demarat în trombă continuându-şi deplasarea.

Imediat s-a declanșat o acțiune, la care au participat mai multe echipaje PF, reuşindu-se identificarea autoturismului la un imobil nelocuit din zonă, acesta prezentând urme de lovire în partea din spate. De asemenea, în beciul locației respective, lucrătorii noştri au descoperit o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană, provenită din contrabandă.

Autoturismul şi ţigările au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 17.750 pachete, în valoare de 207.600 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 8.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și distrugere, precum și pentru depistarea persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: