Urmărire în trafic, pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

Stire din :

Un șofer beat și fără permis a fost urmărit în trafic, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Miercuri noapte, în jurul orei 23.00, polițiștii Poliției orașului Frasin, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, control și supraveghere al traficului rutier pe raza comunei Ostra, satul Ostra, DJ 177A, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire pentru control unui autoturism.

Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După parcurgerea distanței de aproximativ doi kilometri, pe DJ 177A, spre Stulpicani, conducătorul s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers.

La volan se afla un bărbat de 49 de ani, din satul Ostra.

S-a constatat faptul că șoferul emana halenă alcoolică, fapt pentru care, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Secția de Urgență a Spitalului Gura-Humorului, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind verificat în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează cu dreptul de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :