vineri, mai 20, 2022
28.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUrmărire la Vatra Moldoviței. Un tânăr fără permis a fugit de polițiști

Urmărire la Vatra Moldoviței. Un tânăr fără permis a fugit de polițiști

Urmărire la Vatra Moldoviței. Un tânăr fără permis a fugit de polițiști.

Miercuri dimineață, în jurul orei 07.45, pe raza comunei Vatra Moldoviței, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au observat circulând pe direcția Frumosu – Vatra Moldoviței, pe DJ 176, autoturismul Audi A4, căruia i s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire.

Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor, a accelerat, continuându-și deplasarea pe DJ 176 în direcția Moldovița.

S-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de circa 300 metri, după care mașina a virat stânga pe un drum comunal ce face accesul în zona denumită „Prund Vatra Moldoviței”.

După parcurgerea distanței de circa 150 metri pe acest drum, conducătorul auto a pierdut controlul volanului intrând în derapaj. După ce autoturismul s-a oprit, conducătorul auto a coborât și a fugit încercând să scape. Acesta s-a deplasat în direcția DJ 176 pe o uliță îngustă situată în imediata apropiere a locului în care autoturismul s-a oprit. Astfel, doi polițiști au continuat urmărirea acestuia și doi cu autospeciala de poliție au revenit în DJ 176, continuând urmărirea pe jos a acestuia.

Persoana a fost ajunsă și identificată în zona Spălătoriei Auto SC Nelu-Mox Vatra Moldoviței. Aici s-a procedat la legitimarea acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 20 ani, din comuna Vatra Moldoviței și s-a stabilit că nu deține permis de conducere.

Tototodată, tânărul le-a prezentat polițiștilor asigurare de răspundere RCA expirată de la data de 14 ianuarie 2021 precum și dovada pentru certificatul de înmatriculare, a cărei valabilitate era expirată din data de 17 ianuarie 2021.

Pentru contravențiile constatate, au fost aplicate sancțiuni conform prevederilor legale.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: