Urmărire pe străzile din Gura Humorului. Un șofer băut a încercat să scape de polițiști

Urmărire pe străzile din Gura Humorului. Un șofer băut a încercat să scape de polițiști

Duminică noapte, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce executau serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier, pe raza orașului Gura Humorului, fiind angrenaţi într-o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, au efectuat semnalul regulamentar de oprire prin semnale acustice și luminoase autoturismului marca VW Passat, ce se deplasa pe strada Mănăstirea Humorului, având direcția de deplasare Bd. Bucovina către loc. Mănăstirea Humorului.

Conducătorul autoturismului respectiv nu s-a conformat și a mărit viteza, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului și s-a reușit oprirea acestuia pe strada Vârvata din orașul Gura Humorului.

Cu ocazia opririi, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Mănăstirea Humorului.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :