vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUrmărit de polițiști, un șofer beat a plonjat cu mașina aproape de...

Urmărit de polițiști, un șofer beat a plonjat cu mașina aproape de albia râului Suceava

Urmărit de polițiști, un șofer beat a plonjat cu mașina aproape de albia râului Suceava

O patrula de poliție în timp ce se afla sâmbătă noapte pe DJ209G, pe raza localității Straja, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi A6, ce avea o deplasare sinuoasă.

Conducătorul autoturismului respectiv nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate din autospeciala de poliție, continuându-și deplasarea cu viteză mărită către localitatea Brodina. Deoarece autoturismul în cauză prezenta un real pericol pentru siguranța traficului rutier, acesta circulând haotic, lucrătorii de poliție au procedat la urmărirea acestuia în trafic, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După o distanță de aproximativ 15 km, conducătorul autoturismului marca Audi A6, ajuns în localitatea Brodina, în timp ce a încercat să efectueze virajul la stânga, a derapat, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un parapet, după care a plonjat cu autoturismul în proximitatea albiei râului Suceava.

S-a procedat imediat la scoaterea conducătorului auto din autoturism pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat, precizând faptul că nu a suferit leziuni în urma evenimentului.

Polițiștii au stabilit că cel de la volan era un bărbat de 47 de ani, domiciliat în orașul Vicovu de Sus.

Acesta a precizat faptul că nu a oprit la semnalele polițiștilor deoarece a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o valoare de 0.85 mg/l pur alcool în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: