duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentVatra Dornei. Un tânăr a furat o bicicletă pentru că nu avea...

Vatra Dornei. Un tânăr a furat o bicicletă pentru că nu avea cu ce să ajungă acasă

- Advertisement -

Vatra Dornei. Un tânăr a furat o bicicletă pentru că nu avea cu ce să ajungă acasă.

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată duminică după-amiază de către un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta pe care a lăsat-o parcată lângă un pilon de metal din fața supermarket-ului Kaufland.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu minorul, rezultă faptul că, s-a deplasat cu bicicleta la Grill Kaufland pentru a cumpăra mâncare. Băiatul a parcat bicicleta lângă un pilon din metal din imediata apropiere și s-a așezat în rând pentru a comanda mâncarea. După aproximativ 10 minute, a luat comanda și s-a întors pentru a lua bicicleta, moment în care a constatat faptul că aceasta i-a fost furată.

În urma verificărilor efectuate, după aproximativ o oră, pe raza comunei Iacobeni, sat Mestecăniș, a fost identificat autorul furtului, în persoana unui tânăr de 25 ani, din comuna Horodniceni, care se deplasa cu o bicicletă de culoare neagră. Fiind întrebat de prezența sa în acea zonă, acesta a declarat faptul că de trei zile merge pe jos, deoarece vine din comuna Prundu-Bârgăului, județul Bistrița, și se deplasează spre domiciliul său. Cu privire la bicicletă a recunoscut faptul că a sustras-o din parcarea Kaufland Vatra Dornei, pentru a se deplasa mai repede.

Bicicleta a fost ridicată și predată persoanei vătămate.

Oamenii legii au întocmit în cauă dosar de cercetare penală aspectul săvârșirii infracțiunii „furt.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: