Un bărbat din Vicovu de Sus care a înșelat un bătrân prin metoda accidentul a murit într-un accident în timp ce era urmărit de polițiști

Un bărbat de 33 de ani, din Vicovu de Sus, a murit într-un accident rutier, în timp ce fugea de polițiști. Acesta înșelase cu peste 10.000 de lei un bătrân din județul Bistrița Năsăud.

În seara de 9 decembrie, un bărbat de 80 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița Năsăud, a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat care, inițial l-a contactat telefonic și s-a recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința aflați, sâmbătă, 10 decembrie, în serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informații că se află o persoană bănuită de comiterea unei înșelăciuni prin metoda accidentul. 

Polițiștii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observați conducătorul auto și un pasager, ambii mascați, însă șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

La un moment dat, în intersecția Drumului Județean 151 cu Drumul Județean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus. În urma accidentului, vicoveanul și-a pierdut viața.

Oamenii legii au descoperit în autoturismul respectiv un plic cu suma de 10.100 de lei.

„Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei”, au transmis reprezenanții IPJ Bistrița Năsăud.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :