Tânăr din Bosanci prins în timp ce vindea ilegal produse pirotehnice în piața Marginea

Un tânăr de 21 de ani, din satul Bosanci, a fost depistat de polițiști în timp ce vindea ilegal produse pirotehnice.

Lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au desfășurat joi, 08 decembrie, activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează ilegal produse pirotehnice în piața agro-alimentară de pe raza comunei Marginea.

În urma controalelor a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din satul Bocanci, care vindea mai multe articole pirotehnice.

Fiind întrebat cu privire la proveniența și destinația produselor pirotehnice, tânărul nu a putut prezenta lucrătorilor de poliție autorizație privind deținerea/comercializarea acestui tip de produse.

Acesta a predat la materialele pirotehnice expuse spre vânzare, pentru continuarea efectuării de verificări.

Cele aproximativ 450 de articole pirotehnice erau inscripționate în limba poloneză, având și scurte denumiri în limba engleză, fără a avea inscripții în limba română.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :