WizzAir a anulat toate zborurile cu plecare de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava spre Italia, până în data de 3 Iunie 2020

AcasăEvenimentWizzAir a anulat toate zborurile cu plecare de pe Aeroportul Ștefan cel...

Reprezentanții Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava au anunțat joi că zborurile companiei Wizz Air către mai multe destinații din Italia au fost anulate până la începutul lunii iunie.

„STIMAȚI PASAGERI ! Vă informăm că operatorul aerian Wizz Air a anulat zborurile de pe aeroportul nostru pentru destinațiile Roma-Ciampino, Milano-Bergamo si Bologna, până în data de 3 Iunie 2020.
În conformitate cu orarul pe care compania ni l-a comunicat, reluarea zborurilor se va face în data de 4 Iunie 2020 pentru cursele de Milano-Bergamo si Roma-Ciampino si 7 Iunie 2020 pentru cursa de Bologna.
Pentru celelalte destinații, orarul rămâne neschimbat. Astfel, prima cursa de Londra-Luton va avea loc in data de 16 Mai 2020, cea de Memmingen in data de 1 Iunie 2020, iar cursa de București cu operatorul aerian TAROM în data de 20 Mai 2020. Vă mulțumim!” au transmis reprezentanții aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite