Zboruri anulate și avioane deviate din cauza ceții pe Aeroportul Suceava

Stire din :

Zboruri anulate și avioane deviate din cauza ceții pe Aeroportul Suceava

Cursa Tarom București Otopeni – Suceava -București Otopeni a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vineri dimineață.

Cursa Wizz Air Londra Luton – Suceava programată să aterizeze vineri dimineață la ora 02.40 a fost deviată la Cluj din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Pasagerii au fost transportați la Suceava cu autocarele.

Aceeași aeronavă urma să opereze cursa Suceava – Londra Luton de la ora 06.45. La acest moment, aeronava așteaptă îmbunătățirea condițiilor meteo pentru a putea ateriza la Suceava.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava vineri, în intervalul orar 06:20 – 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.

Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

„Ca urmare a acestei avertizări, pe parcursul zilei de astăzi sunt preconizate întârzieri/devieri/anulări ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.Menționăm, încă o dată, că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informați prin toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, a transmis Ioan Măriuța, director general Aeroportul Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :