spot_img

Zboruri anulate și avioane deviate din cauza ceții pe Aeroportul Suceava

AcasăEvenimentZboruri anulate și avioane deviate din cauza ceții pe Aeroportul Suceava

Zboruri anulate și avioane deviate din cauza ceții pe Aeroportul Suceava

Cursa Tarom București Otopeni – Suceava -București Otopeni a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vineri dimineață.

Cursa Wizz Air Londra Luton – Suceava programată să aterizeze vineri dimineață la ora 02.40 a fost deviată la Cluj din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Pasagerii au fost transportați la Suceava cu autocarele.

Aceeași aeronavă urma să opereze cursa Suceava – Londra Luton de la ora 06.45. La acest moment, aeronava așteaptă îmbunătățirea condițiilor meteo pentru a putea ateriza la Suceava.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava vineri, în intervalul orar 06:20 – 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.

Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

„Ca urmare a acestei avertizări, pe parcursul zilei de astăzi sunt preconizate întârzieri/devieri/anulări ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.Menționăm, încă o dată, că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informați prin toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, a transmis Ioan Măriuța, director general Aeroportul Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img