duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment Zeci de permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei legale

Zeci de permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei legale

Zeci de permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei legale.

Polițiștii Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu polițiștii rutieri de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat, în perioada 03 aprilie -04 aprilie, o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave .

În cadrul acțiunii au fost aplicate 457 de sancțiuni contravenționale în valoare de 226.950 lei, din care: pentru depășirea vitezei leagel – 293, pentru depăşire neregulamentară – 20, lipsă centură – 34; alte abateri – 110.

De asemenea, au fost reținute 75 de permise de conducere, majoritatea pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost ridicate și 8 certificate de înmatriculare.

La data de 03 aprilie, a fost depistat un șofer din oraș Siret în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D, pe raza loc. Călinești Enache, circulând cu viteza de 101 km/h. În cauză, s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

La 04 aprilie, a fost depistat un tânăr din comuna Ilișești, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe raza localității Stroiești, circulând cu viteza de 101 km/h. În cauză, s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

Tot la data de 04 aprlie, a fost depistat un șofer din comuna Matca, jud. Galați, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, pe raza localității Stroiești, circulând cu viteza de 108 km/h. În cauză, s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri