Accident rutier cu opt răniți pe raza localității Bădeuți

Accident rutier cu opt răniți pe raza localității Bădeuți, marți seară.

Up date:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, județul Vaslui, conducea autoutilitara marca Nissan pe DN 2H, în interiorul localității Bădeuți, având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava către municipiul Rădăuți. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, astfel a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Iaslovăț.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul auto care circula regulamentar precum și a pasagerilor din autoturismului condus de acesta. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la Spitalul Municipal Rădăuți, li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Potrivit polițiștilor, toate autovehiculele implicate în accident aveau montate anvelope corespunzătoare sezonului de iarnă.

Știre inițială:

Două autovehicule au intrat în coliziune.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descărcare și o ambulanță SMURD B2), o autospecială ATPVM (autospecială transport personal și victime multiple) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma evenimentului rutier au fost răniți și au fost transportați la spital doi adulți și șase minori ( cu vârste cuprinse între 2 și 37 de ani).

Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri