Administratorul unui magazin din Frumosu cercetat pentru contrabandă

Administratorul unui magazin din Frumosu cercetat pentru contrabandă.

Aflându-se în executarea unei acțiuni pe linia constatării infracțiunilor de contrabandă cu produse accizabile de proveniență extracomunitară, lucrătorii SPR 11 Vama au efectuat, luni dimineață, un control un un magazin, situat în comuna Frumosu, în apropierea intersecției dintre D.J. 176 cu D.C. Deia.

Cu ocazia controlului, într-o încăpere destinată depozitării mărfii, indicată de către gestionară, au fost identificate mai multe pachete de țigări de proveniență extracomunitară, după cum urmează: 57 de pachete marca „Rothmans”, având aplicat timbru fiscal de Ucraina și un pachet desfăcut de aceeași marcă care conținea 14 țigarete, 30 de pachete marca „Fest”, având aplicat timbru fiscal de Ucraina, 19 pachete marca „Marble” de proveniență Duty Free, 17 pachete marca „Compliment”, de proveninență Duty Free și două țigarete de aceeași marcă și 25 de pachete marca „Ashima”, de proveniență Duty Free”.

Tot în depozitul respectiv, lucrătorii de poliție au identificat șase sticle din plastic a câte un litru fiecare care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool și un recipient de cinci litri, din plastic, care conținea un lichid de culoare gălbuie (țuică), cu miros de alcool.

Cu privire la bunurile identificate cu ocazia controlului efectuat, gestionara a declarat faptul că acestea îi aparțin unchiului său, administratorul magazinului și că erau destinate pentru a fi comercializate.

În timpul efectuării controlului, la magazin s-a prezentat și un bărbat de 62 ani, în calitate de administrator, persoană care a recunoscut că bunurile identificate cu ocazia controlului îi aparțin.

Bunurile în cauză au fost ridicate urmând a fi depuse în camera de corpuri delicte a Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, până la finalizarea cercetărilor.

Prejudiciul estimat ca urmare a săvârșirii infracțiunii este de aproximativ 2500 lei.

Având în vedere aspectele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri