Bărbat rănit de un buștean, la Broșteni

Bărbat rănit de un buștean, la Broșteni

La data de 12 august, în jurul orei 14.30, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Broșteni au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de o femeie din orașul Broșteni, sat Cotârgași, cu privire la faptul că soțul ei s-a accidentat cu buștean, în timp ce era la muncă în zona Barnar, din orașul Broșteni

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost identificat de polițiști la domiciliu său, în satul Cotârgași, orașul Broșteni. Acesta se afla în curtea locuinței și era conștient și cooperant.

Polițiștii au stabilit că, bărbatul în timp ce se afla la lucru pe drumul forestier Barnar, pe raza orașului Broșteni, a fost accidentat și lovit de un buștean în zona capului și a spatelui, care s-a desprins din graiferul macaralei unui camion, în timpul sortării unor bușteni. Victima a fost adusă la domiciliu de către niște colegi de muncă aflați la fața locului.

În urma discuțiilor purtate cu administratorul firmei, oamenii legii au stabilit că bărbatul lucra pentru el de câteva zile, urmând să aibă încheiat un contract de muncă, timp în care acesta se afla în perioada de probă.

Victima a fost transportată de către un echipaj SMURD la CPU Vatra Dornei, în vederea efectuării investigațiilor medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri