Beat la volan, un șofer din Marginea a intrat cu mașina într-un indicator rutier

Beat la volan, un șofer din Marginea a intrat cu mașina într-un indicator rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiul Rădăuți au fost sesizați prin S.N.A.U. 112, marți dimineață, cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat de producerea acestuia pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în jurul orei 04.00, un bărbat de 34 ani, din comuna Marginea, a condus autoturismul marca Ford Focus, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre comuna Marginea către centrul municipiului.

Ajuns înaintea sensului giratoriu din zona Kauffland Rădăuți, acesta a pătruns pe scuarul din apropierea sensului giratoriu și a lovit cu partea din față a autoturismului un indicator rutier ce era instalat pe acesta.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul municipal Rădăuți unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri