Două tinere rănite, din care una în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul FOTO

Două tinere rănite, din care una în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul.

Accidentul a avut loc la Gura Humorului, miercuri după-amiază. Două tinere sau răsturnat cu ATV-ul într-un șanț.

Una dintre tinere, în stare de inconștiență, a rămas prinsă sub vehicul și a fost extrasă de către pompierii militari, care au transportat-o la ambulanță.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Ulterior, cele două tinere au fost transportate la spital.

O tânără de 19 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un ATV, pe un drum forestier care duce spre Vf. Toaca în afara localităţii Gura Humorului, sector de drum nedeschis circulaţiei publice, ca urmare a conducerii imprudente pe un drum acoperit cu zăpadă topită, a pierdut controlul asupra direcţiei în momentul urcării unei pante şi a căzut într-o râpă în partea stângă a direcţiei sale de mers.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a tinerei în vârstă de 19 ani dar și rănirea unei tinere de 20 de ani, din municipiul Iași, pasageră pe ATV.

Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării de comă în care se afla.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, evenimentul rutier urmând a fi soluţionat procedural sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, chiar dacă evenimentul rutier nu întruneşte condiţiile pentru a fi catalogat ca şi accident rutier, întrucât nu s-a produs pe un sector de drum deschis circulaţiei publice.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri