Bucovina MediaEvenimentIncendiu la o casă din Vatra Dornei FOTO

Incendiu la o casă din Vatra Dornei FOTO

Incendiu la o casă din Vatra Dornei

Militarii Detașamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Vatra Dornei, duminică după-amiză.


La sosirea echipajelor, ardea mansarda locuinței, construită din lemn și acoperită cu tablă, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la gospodăriile învecinate (case și anexe).


Incendiul a fost lichidat la ora 19 00.


Au ars pereții interiori ai mansardei pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, astereala acoperișului pe 20 de metri pătrați, structura balconului, elemente de tâmplărie și altele. S-au distrus pereții interiori, din rigips, pe 40 de metri pătrați, pardoseala din lemn pe 4 metri pătrați, obiecte de uz casnic și articole de îmbrăcăminte.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolația deteriorată.


Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, dar și construcțiile gospodăriilor învecinate.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI