Ordin de protecție provizoriu pentru un individ din Preutești

Ordin de protecție provizoriu pentru un individ din Preutești

Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o tânără din satul Arghira, comuna Preutești, despre faptul că tatăl său o agresează pe mama sa și a spart televizorul.

Din verificări a reieșit faptul că o femeie de 37 ani trăiește în concubinaj cu un bărbat de 43 ani de aproximativ 12 ani, ambii locuind pe raza satului Arghira, comuna Preutești.

Sâmbătă seară, în jurul orelor 19.00, bărbatul a venit la domiciliu în stare de ebrietate, a provocat scandal, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare femeii de 37 de ani, totodată a agresat-o fizic. De asemenea, a tras de pe masă televizorul, pe care l-a distrus.

Având în vedere aspectele constatate s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent, procedându-se astfel la emiterea unui ordin de protecție cu caracter provizoriu.

De asemenea, bărbatul de 43 de ani a fost imobilizat și ulterior transportat la Spitalul Burdujeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie” și „distrugere”, ce va fi soluţionat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Preutești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri