Petrecere organizată la o cabană din Frumosu întreruptă de polițiști

Petrecere organizată la o cabană din Frumosu întreruptă de polițiști

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.40, lucrătorii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au obținut o informație cu privire la faptul că pe raza satului Deia, comuna Frumosu, are loc o petrecere la o cabană turistică, nerespectându-se prevederile Legii nr. 55/2020.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate în incinta cabanei un număr de aproximativ 30 de persoane, care organizaseră o masă festivă.

Din discuţiile purtate cu acestea, s-a stabilit faptul că organizatorul evenimentului este un bărbat de 46 ani din comuna Vatra Moldoviţei, sat Paltinu, persoana recunoscând acest aspect în faţa lucrătorilor de poliţie.

Cu prilejul intervenţiei, evenimentul a fost oprit și iar organizatorul a fost sancţionat contravențional conform prevederilor art. 65, lit. j), din Legea 55/2020, raportat la art. 1, pct.1 din Anexa nr. 3 la HG 34/2022, cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri