Rădăuțean bătut cu parii în plină stradă, la Dornești VIDEO

Rădăuțean bătut cu parii în plină stradă, la Dornești

În seara de 04 spre 05 iulie, Secția de Poliție Rurală 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Gării din comuna Dornești, are loc un scandal.

În urma deplasării la fața locului, au fost identificate pe drumul public mai multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nicio persoană nu a fost identificată în zonă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stablit că persoana vătămată este un bărbat de 33 ani, din municipiul Rădăuți, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți de către niște prieteni.

Polițiștii s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care a fost identificată persoana vătămată, aceasta primind îngrijiri medicale de specialitate.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul de 33 de ani a reieșit că în data de 04 iulie, în jurul orei 21.00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești și a fost agresat de multe persoane ce aveau asupra lor obiecte contondente.

În urma activităților investigative au fost identificați agresorii, respectiv șapte bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 18 ani din comuna Dornești și municipiul Rădăuți.

„S-a întocmit dosar penal la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar cercetările urmează să fie extinse dupa administrarea materialului probator. Activitățile de cercetare penală sunt desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul unității de parchet competente, urmând a fi dispuse măsuri preventive fața de agresori”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Sursă video Facebook SuceavaFail

Citește și:

top citite:

Ultimile știri