Sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 190.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri suceveni

Sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 190.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri suceveni

În perioada 24 – 25 septembrie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, a depăşirilor neregulamentare și a tuturor normelor privind circulația pe drumurile publice de către participanţii la traficul rutier, ocazie cu care au fost aplicate 451 de sancțiuni contravenționale în valoare de 122.570 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 38 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În perioada 23 – 25 septembrie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 433 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de 65.415 de lei.

De asemenea polițiștii au reținut în vederea suspendării 11 permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare și au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri