Șofer cu alcoolemie de 0.88, prins conducând pe străzile din municipiul Suceava

Un șofer în vârstă de 48 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi dimineață, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Zefirului din municipiul Suceava, a oprit pentru control autoturismul, care circula din direcția străzii Mitocașului spre strada Grigore Alexandru Ghica, și care avea un mers sinuos. La volan a fost identificat bărbatul de 48 de ani din satul Luncușoara, comuna Udești.

Întrucât conducătorul auto halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri