Un bărbat a fost găsit mort într-un bazin dezafectat din Plopeni

Un bărbat de 67 de ani a fost găsit mort într-un bazin dezafectat din localitatea Plopeni, orașul Salcea.

Miercuri dimineață, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din localitatea Plopeni că a văzut un bărbat într-un bazin dezafectat, situat în proximitatea locuinței, iar acesta pare a fi decedat.

La fața locului, în interiorul bazinului dezafectat pentru colectarea apei cu înălțimea de 75 cm, a fost identificat un bărbat, fiind recunoscut de polițiști ca fiind un localnic în vârstă de 67 de ani. Potrivit rudelor, bărbatul a plecat de acasă în data de 10 ianuarie, în jurul orei 18.00. Acesta obișnuia să plece foarte des de acasă și avea obiceiul să revină noaptea sau chiar în dimineața zilei următoare.

În dimineața de 11 ianuarie, în jurul orei 08.30, o localnică a plecat de la domiciliul ei, iar în momentul în care a ajuns în dreptul bazininului dezafectat de colectare a apei, l-a văzut pe bărbat în interiorul acestuia și pentru că acesta nu mișca a presupus că este decedat. Având în vedere aceste aspecte, femeia a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical cu ambulanță din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesului bărbatului. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri