Un bărbat din Fundu Moldovei a murit înghețat de frig

Un bărbat din Fundu Moldovei a murit înghețat de frig

Lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați, în cursul zilei de vineri, despre faptul că o persoană de sex bărbătesc, din comuna Fundu Moldovei, a fost găsită decedată.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că la data de 13 ianuarie, în jurul orei 08.30, bărbatul în vârstă de 82 de ani a fost găsit decedat într-un bordei situat în satul Fundu Moldovei. Acolo bătrânul locuia singur în condiții insalubre, fără alimentare cu apă și energie electrică.

După ce a fost găsit mort, bărbatul a fost transportat la capela bisericii din comună pentru a se pregăti funeraliile de înmormântare. Pentru că bătrânul nu se afla în evidențele medicului de familie, acesta a refuzat să elibereze certificatul de deces. În cursul zilei de vineri, trupul neînsuflețit al bătrânului a fost preluat și depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru a se efectua autopsia în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor survenirii decesului.

Din cercetările efectuate la fața locului cât si din cele declarate de către membrii de familie ai defunctului a reieșit că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, cauza fiind cel mai probabil înghețul.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri