Un bărbat fără permis și beat turtă a ajuns cu mașina în șanț

Un bărbat fără permis și beat turtă a ajuns cu mașina în șanț. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 05 septembrie, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, într-un șanț de pe marginea drumului se află o mașină avariată, iar în interiorul acesteia se află o persoană.

Polițiștii au stabilit că, un bărbat de 46 ani, din comuna Cârlibaba a condus autoturismul, pe direcția Cîrlibaba spre Borșa pe DN 18, iar în satul Ortoaia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile, avariind autoturismul.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, ocazie cu care a rezultat o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În urma verificării în baza de date a rezultat faptul că, individul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În urma accidentului rutier, conducătorul auto nu a suferit leziuni.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,conducere a unui autovehicul de către o personană ce nu posedă permis de conducere” și ,,conducere a unui vehicul sub influiența alcoolui sau a altor substanțe”.

Ulterior, față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de până la 24 de ore.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri