Un individ din Adâncata a fost internat la psihiatrie după ce a sunat abuziv la 112

Un individ din Adâncata a fost internat la psihiatrie după ce a sunat abuziv la 112

Duminică seară, în jurul orei 21.30, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 46 ani din satul Adâncata a apelat abuziv, în repetate rânduri, numărul de urgență 112, fiind în stare avansată de ebrietate.

Cel în cauză a fost apelat telefonic de lucrătorii Secției de Poliție Adâncata, ocazie cu care i s-a explicat modul de folosire a SNUAU 112 și i s-a adus la cunoștință că apelarea abuzivă a acestui număr de urgență constituie contravenție.

Pentru aceste fapte individul a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2000 lei.

Cel în cauză a continuat să apeleze SNUAU 112, iar în jurul orelor 22.14 a sesizat faptul că se află în parcul din centrul localității Adâncata și se va stropi cu benzină pentru a se autoincendia.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, în zona parcului din zona centrală a localității, însă bărbatul nu se afla acolo. Până la sosirea polițiștilor acesta a fost condus acasă de concubina sa.

Fiind identificat la domiciliu, la vederea organelor de poliție acesta s-a închis în locuință, a stins luminile și a refuzat să coopereze cu lucrătorii de poliție.

După mai multe discuții telefonice cu cel în cauză, acesta a cooperat cu organele de poliție fiind condus la Spitalul Județean Suceava iar de aici cu sprijinul unei grupe S.A.S. a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri