Bucovina MediaEvenimentUn minor sucevean a furat un autoturism și a provocat un...

Un minor sucevean a furat un autoturism și a provocat un accident rutier cu doi morți și 19 răniți FOTO

Un minor sucevean a furat un autoturism și a provocat un accident rutier cu doi morți și 19 răniți

Accidentul rutier mortal a avut loc pe DN66, localitatea 9 Băcia, județul Hunedoara, miercuri noapte.

In data de 23 octombris, în jurul orei 22.50, organele de poliție au fost sesizate printr-un apel la 112 despre un eveniment rutier înregistrat pe DN 66, sensul de mers Simeria-Bacia.

Din primele verificări, un autoturism ar fi ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar în care se aflau mai multe persoane.

A fost declanșat planul roșu de intervenție.


În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) și un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum și rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) și a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune.


Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparține unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile mașinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI