Un rădăuțean a fost înjunghiat mortal în propria locuință

Un rădăuțean a fost înjunghiat mortal în propria locuință

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 luni după-amiază, în jurul orei 17.00, cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani din municipiul Rădăuți a fost atacat în locuința sa de către un bărbat cu un cuțit.

Oamenii legii au stabilit că victima se afla la domiciliu, când la ușa acestuia a venit un bărbat care l-a atacat cu un cuțit aplicându-i mai multe lovituri care au dus la decesul victimei.

Ulterior agresorul a fugit fiind, însă a fost identificat de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei.

Autorul, un bărbat tot de 53 de ani locuiește în apropierea victimei și se afla în prezent în custodia polițiștilor, urmând a fi audiat de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care coordonează cauză.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului.

Potrivit primelor informații, agresorul se numește Ghiocel Timofev. Acesta a fost eliberat din penitenciar anul trecut, după ce a ispășit o condamnare tot pentru omor.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri