Bucovina MediaEvenimentUrmărire în trafic după o femeie care a urcat la volan...

Urmărire în trafic după o femeie care a urcat la volan fără permis de conducere

Urmărire în trafic după o femeie care a urcat la volan fără permis de conducere




La data de  22 octombrie, orele 17.40, lucrătorii
de poliție din cadrul Poliției Orașului Solca, aflați în serviciul de patrulare, au efectuat semnalul regulametar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe strada Independenței din orașul Solca, însă conducătorul autoturimului nu a oprit, continuându-și deplasarea pe strada Ion Creangă.

S-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semmnalele acustice și luminoase, unde pe strada Ion Creangă, din orașul Solca, autoturismul a fost blocat, iar conducătoarea auto a fost extrasă și imobilizată.

La volan se afla o femeie din comuna Cacica, iar cu ocazia controlului documentelor, aceasta a declarat că nu posedă permis de conducere.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest din dotarea Poliției orașului Solca, unde a rezultat o valoare 0.00 mg/l alcool pur în sânge.

În urma verificării autoturismului în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că autoturimul condus de femeie nu deține poliță RCA
valabilă și are ITP-ul expirat fiindu-i reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare. Totodată conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu suma de 2310 lei, conform legii.
Vehiculul a fost imobilizat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea
unui vehicul fără permis de conducere” .

 


Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI