Dosar penal pentru o tânără de 23 de ani care a fost depistată la volan cu o alcoolemie de 0.72

AcasăLocaleCâmpulungDosar penal pentru o tânără de 23 de ani care a fost...

Dosar penal pentru o tânără de 23 de ani care a fost depistată la volan cu o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 noiembrie, în jurul orei 23.20 în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați că pe strada Pinului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto emană halenă alcoolică.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe strada Pinului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, jud.Suceava, unde au identificat un autoturism care prezenta avarii și mai multe pagube materiale.

La volan a fost identificată o tânără de 23 ani, domiciliată în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Urmare a testarii cu aparatul alcooltest a rezultat că femeia avea o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, femeii i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite