Individ reținut după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de mama sa

Individ reținut după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de mama sa

Vineri după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați direct de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei de 31 ani a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Individul a pătruns în incinta locuinței din municipiul Câmpulung Moldovenesc, de unde a fost evacuat anterior și nu a respectat măsura de a nu se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de mama sa și de locuință.

Având în vedere cele sesizate, lucrătorii de poliție s-au deplasat la locuința persoanei vătămate unde a fost identificat, dormind într-o cameră, fiul său de 31 ani.

Fiind întrebat cu privire la încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, bărbatul a declarat verbal faptul că el le-a încălcat cu bună-știință motivând faptul că nu are unde locui și că, deși i-a fost pusă la dispoziție o locuință socială de către Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, el nu dorește să locuiască acolo.

Bărbatul de 31 de ani a fost luat în custodie de către polițiști și a fost condus la sediul poliției în vederea dispunerii măsurilor legale.

În cauză s-a dispus extinderea urmăririi penale față de suspectul de 31 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 38, alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, totodată fiind luată împotriva acestuia și măsura preventivă a reținerii pentru o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: