Șofer imobilizat și încătușat de polițiști. A rămas fără permis și a fost amendat cu peste 3000 de lei

Șofer imobilizat și încătușat de polițiști. A rămas fără permis și a fost amendat cu peste 3000 de lei

La data de 18 ianuarie, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Compartimentul Rutier, în timp ce se aflau în desfășurarea atribuților de serviciu pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au observat conducătorul unui autovehicul pe strada Calea Bucovinei, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Astfel, echipajul a efectuat semnal regulamentar de oprire, șoferul pătrunzând în parcarea unui restaurant, după care a coborât de la volan. După ce conducătorul auto a coborât de la volan, i s-a solicitat să prezinte documentele, ocazie cu care acesta a început să fugă pentru a se sustrage controlului.

S-a procedat la urmărirea pedestră a șoferului și s-a reușit imobilizarea și încătușarea sa.

În urma legitimării, s-a stabilit că șoferul era un bărbat de 29 ani, din comuna Frumosu. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă totală în valoare de 3.300 lei pentru săvârșirea a patru (patru) abateri la regimul circulației rutiere, respectiv pentru efectuarea manevrei de viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, lipsa documentelor personale și pentru faptul că plăcuța cu numărul de înmatriculare din partea din spate era neconformă, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră