Un bărbat din Huși aflat în concediu a murit în autoturism la Câmpulung Moldovenesc

AcasăLocaleCâmpulungUn bărbat din Huși aflat în concediu a murit în autoturism la...

Un bărbat din Huși aflat în concediu a murit în autoturism la Câmpulung Moldovenesc

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel SNAU 112 de o angajată a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava că la aceeași dată, în jurul orelor 01.50, a găsit o persoană decedată într-un autoturism, parcat în fața unui imobil din municipiul Câmpulung Moldovenesc. 

Potrivit polițiștilor, barbatul a sunat la 112, în jurul orei 01.15, solicitând intervenția unei ambulanțe pe motiv că se simte rău.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare, fără succes însă, la ora 02.40, fiind constatat decesul bărbatului.  

Persoana decedată a fost găsită pe locul din stânga față al autoturismului. În interiorul mașinii a fost găsit un portofel în care se afla cartea de identitate a persoanei decedate, fiind vorba despre un bărbat domiciliat în municipiul Huși, județul Vaslui.

Totodată, pe bordul autoturismului a fost găsit un telefon, care aparținea persoanei decedate.

Polițiștii au reușit ia legătura cu sora bărbatului. Aceasta le-a spus că se află în comuna Sadova, cazată la o pensiune, locație în care a venit în concediu împreună cu familia și cu fratele său, care nu era însoțit de alte persoane.

Potrivit rudelor, bărbatul suferea de afecțiuni medicale cardiace.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat că persoana decedată nu prezintă urme de violență. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite