Un individ a fost reținut de polițiști după ce furat două mașini și uneia dintre ele i-a dat foc

AcasăLocaleCâmpulungUn individ a fost reținut de polițiști după ce furat două mașini...

Un individ a fost reținut de polițiști după ce furat două mașini și uneia dintre ele i-a dat foc

Primul autoturism a fost furat la data de 17 martie 2023 de la un service auto din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În data de 18 martie 2023, în jurul orei 03.00, ulterior sustragerii autoturismului marca BMW, bărbatul s-a deplasat pe strada Grigore Antipa, către strada Mihail Sadoveanu, unde a pătruns în curtea, situată vis-a-vis de un atelier auto, loc din care a sustras autoturismul marca Volkswagen Touareg.

Cu autoturismul respectiv, individul s-a deplasat până pe raza comunei Sadova – Pasul Trei Movile.

La data de 21 martie 2023, autoturismul marca BMW X3, sustras la data de 17 martie 2023, a fost identificat în comuna Sadova, Pasul Trei Movile, pe partea dreaptă a DN 17A, distrus în totalitate prin incendiere.

Pe durata cercetărilor, autorul infracțiunii a fost identificat în persoana unui bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, față de acesta fiind confirmată la data de 20 decembrie 2023 efectuarea în continuare a urmăririi penale. Individul a reușit să se sustraga urmării penale, la scurt timp după săvârșirea infracțiunilor, părăsind țara.

Urmare a continuării adminitrării probatoriului, la data de 26 martie 2024, suspectul a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipale Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava, de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Câmpulung Moldovenesc.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite