Un tânăr beat și drogat a avariat mai multe autoturisme parcate, la Câmpulung Moldovenesc

AcasăLocaleCâmpulungUn tânăr beat și drogat a avariat mai multe autoturisme parcate, la...

Un tânăr beat și drogat a avariat mai multe autoturisme parcate, la Câmpulung Moldovenesc

Evenimentul rutier a avut loc în data de 03 decembrie, în jurul orei 04.00, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au stabilit că, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea Pojorâta, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate în parcarea de pe partea dreaptă, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat cât și cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța metanfetamină.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind savarsirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG195/2002R și a Lg. 132/2017.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite