Un tânăr urmărit în trafic de polițiști, a abandonat mașina și s-a ascuns într-o sală de jocuri

AcasăLocaleCâmpulungUn tânăr urmărit în trafic de polițiști, a abandonat mașina și s-a...

Un tânăr urmărit în trafic de polițiști, a abandonat mașina și s-a ascuns într-o sală de jocuri. În autoturismul condus de acesta se mai aflau patru persoane. Una dintre ele a fugit împreună cu șoferul.

Luni noapte, în timp ce echipajul de poliție din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a efectuat un semnal de oprire unui autoturism, conducătorul auto oprind autoturismul pe partea dreaptă.

În momentul în care polițiștii s-au deplasat la portiera din stânga a acestuia, conducătorul autoturismului a demarat, plecând de la locul opririi.

În continuare, s-a pornit în urmărirea acestuia cu semnale acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 800 de metri, pe mai multe străzi.

Ulterior, pe strada Cuza Vodă, șoferul a oprit autoturismul, a coborât și a fugit împreună cu un alt pasager care se afla pe bancheta din spate a autoturismului.

În autoturism au mai fost identificate trei persoane, care au relatat verbal faptul că îl cunosc pe conducătorul auto doar din vedere, fără a da mai multe detalii.

În continuare, s-a luat legătura cu personalul de serviciu pe subunitate și s-au constituit echipe de căutare cu ajutorul celorlalte patrule din teren.

Imediat, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost identificați de către patrulele de ordine publică din cadrul Poliției mun. C-lung Moldovenesc, pe str. Dimitrie Cantemir, de pe raza mun. C-lung Moldovenesc, după ce în prealabil aceștia au intrat într-o unitate de jocuri de noroc.

Conducătorul auto a fost fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din sat Stulpicani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul că tânărul de 22 de ani nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea „conducere fără permis”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite