Un muncitor care lucra pe șantierul drumului axial Dolhasca – Suceava a murit după ce s-a lovit cu capul de beton

AcasăFălticeniDolhascaUn muncitor care lucra pe șantierul drumului axial Dolhasca - Suceava a...

Un muncitor care lucra pe șantierul drumului axial Dolhasca – Suceava a murit după ce s-a lovit cu capul de beton

La data de 01 martie, în jurul orelor orele 12.00, polițiștii au fost sesizați că o persoană de sex masculin este căzută pe marginea drumului județean 208 pe raza orașului Dolhasca, sat Budeni.

Polițiștii au stabilit că, pe raza orașului Dolhasca, sat Budeni, în apropiere de intersecția numită generic la „Ganu”, se efectuează lucrări de reabilitare a drumului de către SC Autotehnorom Suceava.


Astfel, în cursul zilei de 01 martie, în jurul orelor 11.00 – 11.20, un bărbat de 63 ani din comuna Trușești, județul Botoșani, angajat ca muncitor necalificat la firma respectivă, în timp ce desfășura activități specifice pe raza orașului Dolhasca, pe șantierul acestei unități economice, respectiv de dirijare a traficului rutier, s-a dezechilibrat căzând cu capul de o porțiune betonată de pe marginea drumului județean 208.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD Dolhasca care a efectuat manevre de rescitare. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Polițiștii fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fiind informat în acest sens și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava în vederea luării măsurilor legale conform competențelor acestora.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite