spot_img

Un șofer beat care a avariat două mașini, reținut de un polițist aflat în timpul liber

AcasăFălticeniDolhascaUn șofer beat care a avariat două mașini, reținut de un polițist...

Un șofer beat care a avariat două mașini, reținut de un polițist aflat în timpul liber

Miercuri după-amiază, lucrătorii Poliției Orașului Dolhasca au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc pe strada Căminului din localitate, întrucât conducătorul autoturismului care a provocat tamponarea se află în stare vizibilă de ebrietate și încearcă să plece de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, în dreptul imobilului aparţinând restaurantului Select a fost identificat în drumul public, respectiv pe strada Căminului, un bărbat de 65 ani, din localitate, conducătorul autoturismului respectiv.

Individul a încercat, fără a reuși, din cauza stării vădite de ebrietate în care se afla, să efectueze manevre de ieșire, pentru a părăsi locul faptei.

Autoturismul condus de acesta se afla între două autoturisme, primul marca Skoda, staționat în parcarea barului Malibu pe care l-a lovit inițial cu partea față în bara de protecție spate, după care încercând să efectueze o manevră de ieșire din coliziune, a lovit cu cârligul pentru tractare remorci auto un alt autorurism marca Porsche.

Având în vedere faptul că șoferul încerca să părăsească locul evenimentului rutier, a fost necesar ca până la sosirea echipajului de poliție, martorul, respectiv un agent de poliție aflat în timpul liber, să îl scoată din interiorul habitaclului. Ulterior, individul a încercat să plece pe jos de la fața locului, fiind însă oprit de agentul de poliție.

Conducătorul autoturismului VW Golf condus la sediul Poliţiei Oraşului Dolhasca unde a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul testului fiind 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în prezența medicului de gardă din cadrul UPU, a refuzat recoltarea probelor.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru infracțiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img