Bucovina MediaLocaleFălticeniOrdin de protecție împotriva unui individ care și-a bătut partenera de...

Ordin de protecție împotriva unui individ care și-a bătut partenera de viață

Ordin de protecție împotriva unui individ care și-a bătut partenera de viață. Agresorul a fost evacuat din locuință.

Duminică seară, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de o tânără de 20 ani, că a fost lovită de concubinul său și a plecat de acasă.

S-a constituit echipa operativă care a identificat apelanta, care se afla împreună cu fiul său minor, în fața unui magazin din municipiul Fălticeni, strada 2 Grăniceri.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânăra are o relație de concubinaj de aproximativ patru ani cu un tânăr de 23 ani, în urma relației rezultând minorul în vârstă de 10 luni. Aceștia locuiesc împreună într-o garsonieră închiriată din municipiul Fălticeni.

Duminică, în timp ce aceștia se aflau la locuința comună, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe concubina sa iar aceasta, în urma agresiunii a părăsit locuința sesizând evenimentul prin SNUAU 112.

În urma producerii agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni minore ce nu au necesitat internarea acesteia la vreo unitate medicală.

Victima a fost condusă de către organele de poliție la sediul Poliției Municipiului Fălticeni. Cu această ocazie, în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat un risc iminent asupra vieții și integrității femeii.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, acesta fiind evacuat din locuință.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI