Bărbat din Preutești, găsit carbonizat după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări FOTO-VIDEO

Bărbat din Preutești, găsit carbonizat după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Bărbatul locuia singur pe raza satului Huși, comuna Preutești.

În dimineața zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 02.30, un vecin a observat că ardea casa bărbatului, împrejurare în care a sesizat evenimentul prin 112.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Preutești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.


La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și o anexă gospodărească, construcții corp comun, cu pericol de propagare la restul anexelor, dar și la casele învecinate.


După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în interiorul casei, unde, din nefericire, au identificat trupul neînsuflețit al proprietarului (un bărbat în vârstă de 49 de ani).


Au ars casa de locuit și anexa gospodărească, cu bunurile din interior, pe o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați.


Flăcările inițiale au izbucnit din dormitorul locuinței, cel mai probabil din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură).


Incendiul a fost lichidat la ora 5.00, iar pompierii au salvat restul construcțiilor din gospodărie și locuințele învecinate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră